Tilaus- ja toimitusehdot

Nämä tilaus- ja toimitusehdot koskevat Kangaskauppa Lempalan verkkokauppaa osoitteessa www.lempala.com. Tilatessaan tuotteita Kangaskauppa Lempalan verkkokaupasta käyttäjä sitoutuu näihin ehtoihin.

Kangaskauppa Lempalan yhteystiedot ovat seuraavat:
Kangaskauppa Lempala HET Ky
Y-tunnus: 1896047-2
Tampereentie 19
37500 LEMPÄÄLÄ

Puhelin: (03) 375 0563
Sähköposti: kauppa@lempala.com

Asiointi verkkokaupassa

Voit tehdä ostoksia verkkokaupassa mikäli olet yli 18-vuotias.

Tehtyäsi tilauksen ja hyväksyttyäsi tilaus- ja toimitusehdot, saat sitovan tilausvahvistuksen tilauksen yhteydessä ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

Tilaaja on itse vastuussa oman tilinsä ja salasanansa käytöstä ja niiden huolellisesta säilyttämisestä. Tilaaja sitoutuu antamaan tilauksen yhteydessä oikeat tiedot.

Verkkokaupan sisältö (mukaanlukien piirrokset, kuvat, grafiikka ja teksti) on Kangaskauppa Lempalan omaisuutta ja sitä suojaa tekijänoikeus ja muut immateriaalioikeudet. Käyttäjällä ei ole oikeutta ladata, muokata, siirtää, välittää, kopioida tai myydä verkkokaupan sisältöä tai osaa siitä ilman Kangaskauppa Lempalan etukäteen myöntämää kirjallista lupaa. Käyttäjällä on oikeus tulostaa ja ladata nämä ehdot henkilökohtaiseen käyttöönsä.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

MAKSUTAVAT

Nordea    Osuuspankki    Danske Bank    Lähitapiola    Ålandsbanken    Handelsbanken    S-pankki    Aktia    Poppankki    Visa    Säästöpankki    Paytrail    Mastercard    Maestro    JCB    Dinersclub

Hinnat

Tuotteen hinta on se hinta, joka tuotteen kohdalla näkyy tilaushetkellä verkkokaupassa. Toimitus- ja käsittelykulut ovat kotimaan toimituksissa 0 – 7,90 € tilausta kohden. Kulut näkyvät ostoskorissa.

Toimitusaika

Postitamme tuotteita jokaisena arkipäivänä. Pankkiyhteyksistä riippuen siihen kuluu 1-3 arkipäivää laskun maksamisesta. Joissakin tapauksissa toimitusaika voi olla 4-14 vrk. Poikkeavista toimitusajoista tiedotetaan erikseen verkkosivuillamme.

Joskus tuote on päässyt loppumaan varastostamme tai kaikkia tuotteita ei ole maahantuojaltakaan saatavissa. Tiedotamme siinä tapauksessa toimituksen viivästymisestä, ja voit halutessasi tehdä muutoksia tilaukseen tai perua sen.

Toimituskulut

Ilmainen toimitus
yli 150 € tilaukset, nouto ja tuotteet joissa asiasta mainittu (esim. kasterusetit)


Toimitus aika 2-3 arkipäivää.

Kirje 2,50 – 4,90 € / tilaus
Pienet tilaukset: neulat, puikot, merkit, paikat jne.

Paketti 7,90 € / tilaus
Suuret tilaukset : kankaat, neulelangat jne.

Ulkomaille toimitus 21,50 € / tilaus
Ruotsi, Viro, Saksa
International shipping 21,50 €
Sweden, Estonia, Denmark

Emme toimita kirjeitä tai paketteja postiennakolla.

VAihto- ja palautusehdot

Kuluttajana sinulla on oikeus tutustua tuotteeseen kotonasi samalla tavalla kuin voisit tutustua siihen kaupassa, mutta et voi ottaa sitä käyttöön ilman palautusoikeuden menettämistä. Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa kauppa neljäntoista (14) päivän kuluessa toimituksesta.

Palautettavan tuotteen tulee olla olennaisesti samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa. Tuotteen on oltava käyttämätön, alkuperäispakkauksessaan ja mahdolliset tuotemerkit ja vyötteet yhä kiinnitettyinä ja ehjinä. Määrämittaan leikatuilla virheettömillä sekä tarjous- ja poistotuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta. Viallinen tuote pyritään korvaamaan vastaavalla tuotteella.

Sovithan palautuksesta etukäteen sähköpostitse kauppa@lempala.com tai puhelimitse (03) 375 0563. Ilmoitus on tehtävä 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Kerro ilmoituksessasi tilausnumero, yhteystietosi, tilinumerosi ja mitkä tuotteet haluat palauttaa vai palautatko koko tilauksen.

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen kauppa@lempala.com

Tietosuoja

Lempala HET Ky käsittelee Asiakkaiden henkilötietoja kulloinkin voimassa olevan henkilötietolainsäädännön sallimalla ja velvoittavalla tavalla. Lisätietoja henkilötietojen käsittelystä löytyy Lempala HET Ky rekisteriselosteesta.

riitatilanteet

Nämä ehdot on laadittu Suomen lakia noudattaen. Mahdolliset riitatilanteet ratkaistaan Suomessa, Pirkanmaan käräjäoikeudessa.