Toimituskulut 3,95 €

Kasvosuoja, kankainen

Kankainen kasvosuojain ei ole virallinen hengityssuojain.

Kaksinkertaisesta 100% puuvillakankaasta ommeltu kasvosuojain. Kuminauhalenkit korvan takana pitävät suojaimen hyvin paikoillaan. Materiaalit kestävät 90 asteen pesun tai keittämisen. Huomaa kuitenkin että toistuva keittäminen löystyttää kuminauhaa, sen voit vaihtaa helposti pujoittamalla uuden kuminauhan kujaan.

Kasvosuojaa voi käyttää esim huivin sijaan ja se on mainio apu allergikoille keväisessä katu – tai siitepölyssä.

HUOM! Kankainen kasvosuojain ei ole täydellinen suoja koronavirusta vastaan eikä suoraan katkaise mahdollista tartuntaketjua tai suojaa käyttäjää koronavirukselta. Tämä saattaa suojata ympärilläsi olevia ihmisiä pisaratartunnalta mikäli olet esimerkiksi oireeton taudinkantaja.

Likainen kasvosuojain voi olla viruksen levittäjä. Ethän koske kasvosuojaan sen ollessa kasvoillasi. Pukiessa ota kiinni vain kumilenkeistä puhtain käsin ja vie lenkit korvien taakse. Älä poista välillä suojaa kasvoiltasi. Riisuessa maskia ota kiinni vain kumilenkeistä. Laita kasvosuojain suoraan pesukoneeseen tai muovipussiin. Pese kasvosuojain aina käytön jälkeen 60-90 asteisessa pesussa.

Maski ei täytä henkilösuojainasetuksia, eikä sillä ei ole CE-merkintää. Maskilla ei täytä FFP2/FFP3 suojaustason vaatimuksia.

Kasvosuojain on hygieniatuote, sillä ei ole vaihto-tai palautusoikeutta.

! Osta kerralla enemmän, yli 8 kpl tilauksista saat 20%:n alennuksen !

6,00 

Poista

Lisätiedot

Värit

Kalat, Kukka, Kukkaset, Majakka, Mintun vihreä, Pilkut, Ruusu, Ruutulippu, Sydän, Tummanharmaa, Tummansininen, Virtahepo, musta, Valkoinen

Materiaali

100 % puuvilla