Palvelut

Valmistamme erilaiset verho-asetelmat ja sisustustuotteet asiakkaan tarpeisiin. Halutessanne suunnittelemme verhosi, ompelemme ja asennamme ne paikoilleen.Valmistamme verhojen lisäksi myös muut sisustustuotteet: pöytäliinat, koristetyynyt ja torkkupeitot. Lisäksi tarjoamme vaatteiden korjauspalvelua.

 

Suunnittelupalvelu

Suunnittelupalvelu

Mikäli kaipaat apua verhojen suunnittelussa ja ideoinnissa autamme mielellämme sinua. Meiltä on mahdollista saada verhokankaita kotiiin/työpaikalle sovitettavaksi tai tuo tapettimalli tullessasi. Löydämme varmasti kangasvaihtoehtoja sekä ideoita verhomalliksi.

Korjausompelu

Korjausompelu

Teemme vaatteiden korjausompelua. Lyhennämme housut ja hameet sekä paikkaamme puhkikuluneet haalarin puntit. Ompelemme myös irronneet napit ja vaihdamme vetoketjun takkiin tai housuihin. Kiinnitämme nimilaput vaikka koko joukkueen pelipaitoihin.

 

Ompelupalvelut

Ompelupalvelut

Mikäli kaipaat apua verhojen suunnittelussa ja ideoinnissa, poikkea meille. Löydämme ratkaisun ja autamme vaikka verhojen mittaamisessa, ompelemme verhot ja tarvittaessa ripustamme ne.
Ompelemme myös erilaiset pöytäliinat ja koristetyynyt sekä kanttaamme päiväpeitteet. Lisäksi lyhennämme tai pidennämme vanhat verhosi.

 

 

Pesulapalvelu

Pesulapalvelu

Meillä toimii Akaan pesupalvelu Oy:n pyykinvälityspiste. Pyykit pestään Pirkanmaalla, Akaassa.
Pesetettäväksi voit tuoda: kilopyykkiä (lakanat), kemiallista pesua vaativat vaatteet ( miesten puvut, villakangastakit, mekot ym) sekä puuvilla- ja tasopestävät matot.
”Pyykin vaihtopäivät” ovat maanantai ja  torstai.